KEÇİ AYAĞI



MALZEMELER
  • 1 yumurta
  • 1/2 kahve fincanı sıvı yağ
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2,5-3 su bardağı un (unun cinsine göre miktarı değişebilir,ben 3 bardak kullandım)
  • kızartmak için : sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
  1. yumurta, sıvı yağ ve yoğurdu bir kaba alıp,çırpın
  2. tuzu,kabartma tozunu ve azar azar unu ekleyerek ,yumuşak bir hamur elde edin
  3. yoğurduğunuz hamuru hafif unlanmış tezgahta açın ve hamurdan dikdörtgen parçalar kesin,her parçanın ortasına bıçakla birer çizik atın
  4. tüm hamuru aynı şekilde hazırladıktan sonra,kızgın yağda kızartın

Yorumlar