27.02.2018

PİŞMANİYELİ PUDİNG


Haftaya tatlı başlayalım :)

MALZEMELER
  • 1 litre süt
  • 3/4 su bardağı toz şeker
  • 2 çorba kaşığı mısır nişastası
  • 2 çorba kaşığı pirinç unu
  • 2 çorba kaşığı kakao
SÜSLEMEK İÇİN
  • 1 ufak kutu pişmaniye
  • çikolata parçası
HAZIRLANIŞI
  1. puding malzemelerini tencereye alıp karıştırın ve ocağa koyun
  2. sürekli karıştırarak,koyulaşana kadar pişirin
  3. pişen pudingi kase yada bardaklara pay edin,oda ısısına gelmesini bekleyin
  4. pişmaniyeyi tel tel ayırıp pudinglerin üstlerine ekleyin
  5. çikolata parçaları ile süsleyip tamamlayın ve en az 3-4 saat buzdolabında soğutup servis edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.