MALZEMELER
Brüksel lahanasını temizleyip yıkayın
yayvan bir tencereye yağı koyup eritin , tavukları atıp soteleyin
soğanı ve sarımsağı ilave edin bir kaç tur daha soteleyin
salçayı ekleyip bir tur karıştırın
lahanaları ve bulguru ilave edin
tuzu ve biberi ilave edin karıştırın
son olarak yemeğin üstüne gelecek kadar su ilave edin
tencerenin kapağını kapatıp kaynayana kadar yüksek ateşte ,kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirin
afiyet olsun
- 1 kutu Brüksel lahanası
- 250 gr kuşbaşı doğranmış tavuk
- 1 çay bardağı bulgur
- 1 çorba kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çorba kaşığı tereyağ
- 1 yemeklik doğranmış kuru soğan
- 1 diş ezilmiş sarımsak
- su
Brüksel lahanasını temizleyip yıkayın
yayvan bir tencereye yağı koyup eritin , tavukları atıp soteleyin
soğanı ve sarımsağı ilave edin bir kaç tur daha soteleyin
salçayı ekleyip bir tur karıştırın
lahanaları ve bulguru ilave edin
tuzu ve biberi ilave edin karıştırın
son olarak yemeğin üstüne gelecek kadar su ilave edin
tencerenin kapağını kapatıp kaynayana kadar yüksek ateşte ,kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirin
afiyet olsun
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.