malzemeler:
- 1 kilo temizlenmiş bezelye
- 5 adet temizlenmiş enginar
- 200 gr kıyma
- 1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan
- 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 silme tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 ufak domates rendesi
- 1 avuç kadar kıyılmış dereotu
yayvan bir tencereye kıymayı ve soğanı alın,yağı da ekleyip kavurun
salçayı ve domatesi ekleyin bir kaç tur çevirin
tuzu ve biberi ilave edin
bezelyeyi ekleyin, bezelyelerin üstüne, oyuk kısımları altta kalacak şekilde enginarlı dizin
yemeğin hizasına kadar su ekleyip pişmeye bırakın
kolay gelsin:)
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.