6.09.2016

MİLFÖYDE PAÇANGA BÖREĞİ

Merhabalar,
paçanga böreğini çok severim bu sefer iç harcını milföy ile denemek istedim ,biz sevdik deneyin derim :)
MALZEMELER (4 börek için)
  • 4 adet kare milföy hamuru
  • 4 dilim pastırma
  • 4 dilim taze kaşar peyniri
  • 1 adet ince doğranmış çarliston biber
  • 1 büyük domates rendesi
  • zeytinyağ

HAZIRLANIŞI
  1. biberleri ve domatesi bir kasede karıştırın
  2. milföy hamurlarını ,şeklini bozmadan merdaneyle biraz büyütün
  3. ortalarına pastırmayı, kaşarı yerleştirin ve biberli domates karışımından bir tatlı kaşığı kadar koyup böreği üçgen şekilde kapatın
  4. hazırladığınız börekleri yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin
  5. üstlerine bir fırça yardımıyla zeytinyağ sürün ve 170-180 derecede ısıtılmış fırında kızarana dek pişirin afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler
yorum yapmak isteyen fakat Google hesabı olmayanlar, yorumlama biçiminde bulunan anonim seçeneğini kullanarak yorum yapabilirler