Selam,
Canım annemin vefatı nedeniyle üzücü günler geçirdim ve kısa bir mola verdikten sonra, ev yapımı muzlu pudingle tekrar bloğuma döndüm, ara verdikten sonra ne yazacağımı ,duygularımı nasıl ifade edeceğimi de bilemedim fakat sizlerle olmak bir şeyler paylaşmak bana iyi geliyor ,maalesef söylenecek fazla bir şey yok sevgiler..
MALZEMELER
Canım annemin vefatı nedeniyle üzücü günler geçirdim ve kısa bir mola verdikten sonra, ev yapımı muzlu pudingle tekrar bloğuma döndüm, ara verdikten sonra ne yazacağımı ,duygularımı nasıl ifade edeceğimi de bilemedim fakat sizlerle olmak bir şeyler paylaşmak bana iyi geliyor ,maalesef söylenecek fazla bir şey yok sevgiler..
MALZEMELER
- 3,5 su bardağı süt
- 2 çorba kaşığı un
- 2 çorba kaşığı mısır nişastası
- 1 paket vanilin
- 3/4 su bardağı toz şeker
- 1 adet büyük boy muz
- muzun kabuğunu soyun ve bir kase içine alarak çatalla ezip tencereye alın
- kalan malzemeleri de ekleyerek karıştırın
- tencereyi ocağa alın ve karıştırarak ,koyulaşana kadar pişirin
- pişen pudingi pürüzssüz kıvamda olması için blendrdan geçirin ve servis kaselerine pay edin
- puding oda sıcaklığına gelince üstlerini streç ile kapatarak buzdolabında soğutun afiyet olsun
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.