Ana içeriğe atla

EVDE İSKENDER KEYFİ

Bayat ekmekleriniz varsa bu şekilde değerlendirebilirsiniz
sizlere bir fikir vermek amacıyla paylaşıyorum sevgiler..
  1. ekmekleri küp küp kesin ve fırın tepsisine yayın, fırının ızgara bölümünde kızartın ve servis edeceğiniz kaba aktarın
  2. 125 gr kadar tereyağ eritip içine 1 yemek kaşığı kadar  salça ve bir miktar da tuz ekleyin karıştırın
  3. 1 su bardağı su veya et suyu ilave edip kaynatın
  4. tereyağlı, salçalı suyu ekmeklerin üstüne gezdirin ve 5-6 dakika sıcak fırına verin
  5. ekmekleri fırından alıp üstüne yoğurt koyun
  6. yoğurdun üstüne kavrulmuş kıyma veya et yayın (bende et sote vardı onu değerlendirdim)
afiyet olsun:)
not: bu tarifin ölçüleri tamamen size kalmış, kişi sayısına göre veya evdeki malzemenizin durumuna göre yapabilirsiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VİŞNELİ TRİLEÇE

KİNOA SALATASI

KATMER POĞAÇA

SADE KATMER

Ispanaklı Sufle Börek

NUTELLALI MİLKSHAKE