Ana içeriğe atla

RULO PASTA İÇİN PANDİSPANYA

Rulo pastalarda kullanabileceğiniz bir reçete
4 yumurta
4 Türk kahvesi fincanı toz şeker
4 Türk kahvesi fincanı un

1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı ılık su

yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar mikserle iyice çırpın
diğer malzemeleri ekleyip karıştırın

hamuru,pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine döküp düzeltin
160 derecede ısıtılmış fırında pişirin
(yaklaşık 20 dakika yeterlidir parmağınızı hafif bastırdığınızda hamur sünger gibi geri yükseliyor,çukur kalmıyorsa pişmiştir)

fırından alın ve sıcakken kağıtla beraber rulo yapın
üstüne temiz bir bez sarın kurumasın
bu şekilde soğumaya bırakın
rulo pandispanya kullanıma hazır afiyet olsun:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VİŞNELİ TRİLEÇE

KİNOA SALATASI

KATMER POĞAÇA

SADE KATMER

Ispanaklı Sufle Börek

NUTELLALI MİLKSHAKE