Ana içeriğe atla

Lorlu Kurabiye

3 yumurta
2 su b toz şeker
250 gr becel (oda sıcaklığında)
yarım kilo tatlı lor peyniri
1 er paket vanilya ve kabartma tozu
3 çorba k sarı üzüm
3 su b un

tüm malzemeyi yoğurun
hamur ele yapışan kıvamda oluyor fazla un eklemeyin biraz dolapta dinlendirin rahat şekillendirirsiniz
hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayın
yağlanmış tepsiye dizin
orta derecede ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirin
afiyet olsun:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VİŞNELİ TRİLEÇE

KİNOA SALATASI

KATMER POĞAÇA

SADE KATMER

Ispanaklı Sufle Börek

NUTELLALI MİLKSHAKE