- 1 su bardağı haşlanmış nohut ve yarım kuru soğanı robotta ezin
- içine:1 yumurta ,2 diş sarımsak, 1 er çay kaşığı tuz,karabiber,kimyon,köri,pul biber, 1 avuç maydanoz, 3 çorba kaşığı un yada galeta unu ekleyin
- tüm malzemeyi tekrar robottan geçirip karıştırın, hamuru ele yapışan bir kıvamda olacaktır buzdolabında 15-20 dakika dinlendirin
- hamurdan bir kaşık yardımıyla ,misket büyüklüğünde parçalar alıp kızgın yağa atın ve kızartın
- önce havlu kağıt serilmiş bir tabağa çıkartın daha sonra servis tabağına alın
- domates sos ve yanında biberle servis edin ( ben ketçap kullandım)
Lübnan mutfağı
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.