Ana içeriğe atla

ZEYTİNYAĞLI TAZE BARBUNYA

1 kilo taze barbunya
1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan
1 adet ufak kesilmiş çarliston biber
1 adet ufak kesilmiş havuç
1 diş ezilmiş sarımsak
1 domates rendesi
1 tatlı k salça
1 er tatlı k toz şeker,tuz
1 çay k karabiber
6 çorba k zeytinyağ

barbunyayı temizleyip 1-2 taşım kaynatın süzün

tencereye yağı koyun
soğanı ,havucu,biberi ve sarımsağı ekleyip hafif soteleyin
salçayı ve domatesi ilave edin 1-2 tur çevirin
barbunyayı ilave edin
baharatlarını ekleyin karıştırın
son olarak üstüne gelecek kadar su ekleyip pişirin
ılık yada soğuk servis edin

afiyet olsun...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VİŞNELİ TRİLEÇE

KİNOA SALATASI

KATMER POĞAÇA

SADE KATMER

Ispanaklı Sufle Börek

NUTELLALI MİLKSHAKE