21.08.2013

Misket Köfte

300 gr köftelik kıyma
1 kuru soğan rendesi
1 dilim ıslatılmış ekmek içi
2-3 diş ezilmiş sarımsak
1 er çay k dolusu tuz,kimyon,karabiber
kızartmak için ay çiçek yağı

tüm malzemeyi bir kapta birleştirip iyice yoğurun
misket büyüklüğünde köfteler hazırlayın
kızgın yağda kızartıp havlu kağıt serili bir tabağa çıkarın(fazla yağını alsın)
daha sonra servis tabağına aktarın
sıcak olarak servis edin
dilerseniz kürdanlara batırıp sunabilirsiniz
afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

değerli yorumlarınız için teşekkürler
yorum yapmak isteyen fakat Google hesabı olmayanlar, yorumlama biçiminde bulunan anonim seçeneğini kullanarak yorum yapabilirler