yarım kilo kuşbaşı doğranmış dana ciğerini yarım saat kadar sütün içinde bekletin ve süzgeçe alıp, kağıt havluyla fazla suyunu alın
üstüne 1 tatlı k. kırmızı toz biber serpin ve elinizle karıştırın
daha sonra üstüne un serpin harmanlayın
ciğerleri kızgın yağda 2 partide kızartın (hepsini birden yağa atmayın birbirine yapışır güzel olmaz )
servis tabağının altına 1 adet doğranmış kuru soğan yada taze soğan yayın
üstüne kızarmış ciğerleri koyun
biraz tuz serpin ve hafifçe karıştırın
sıcak veya ılık servis edin
afiyet olsun...
not: dilerseniz maydanoz ekleyebilirsiniz
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.