sebze sevmeyenlerin bile bayılacağı bir tarif:) mutlaka deneyin
geniş bir tavaya 1 adet doğranmış kuru soğan ve 1 çorba k. sıvı yağ ekleyip kavurun
1 kilo temizlenmiş yıkanmış ve doğranmış ıspanağı ilave edin
1 diş ezilmiş sarımsak
damak tadınıza göre tuz ve karabiber ekleyin
ıspanaklar suyunu çekene kadar kavurun
bir fırın kabını hafif yağlayıp ıspanakları içine boşaltıp düzeltin bir kenarda bekletin
beşamel sos için 1 çorba k. margarin ve 2 çorba k. unun kavurun
2 su b. soğuk süt ekleyin
devamlı karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin
biraz tuz ve karabiber ekleyin
sosu ıspanakların üzerine dökün
en üstüne yarım su b. kaşar rendesi serpin
170 derecede ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirin
kolay gelsin..
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorum yapmak isteyen fakat google hesabı olmayanlar, anonim seçeneğini kullanarak yorum yazabilirler.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.